Antena 3 CNN Show Nunta regala Florile de la nunta regală vor fi culese din grădinile castelului Windsor

Florile de la nunta regală vor fi culese din grădinile castelului Windsor

Florile de la nunta regală vor fi culese din grădinile castelului Windsor
Sursa foto: Foto: aweddingidea.com
27 Apr 2011   •   11:53
Florile sunt un element esenţial în decorul oricărei nunţi. Nu putea fi altfel la marea ceremonie nupţială de la Londra. Doi specialişti în aranjamente florale, desemnaţi de casa regală şi de familia miresei, şi-au unit talentele pentru ca nunta de vineri să fie perfectă şi din acest punct de vedere.

Cele mai multe din florile şi plantele care vor împodobi abaţia Westminster în ziua nunţii regale vor fi culese din grădinile castelului Windsor, de lângă Londra. Cam atât au putut afla ziariştii nerăbdători să cunoască toate amănuntele despre ceremonie. Florarul casei regale a mai precizat doar că stilul aranjamentelor va fi pe gustul lui Kate Middleton, adică într-un stil specific britanic, elegant şi deloc ostentativ.

Florarul regal va fi ajutat de o colegă de breaslă care a mai lucrat pentru diferite festivităţi organizate de familia Middleton. Ea şi-a mărturisit emoţia de a fi discutat personal cu viitoarea prinţesă.
 


Onorată de încrederea ce i s-a acordat, specialista a refuzat să le dezvăluie ziariştilor detalii despre bucheţelul miresei.

Pe lângă flori, abaţia Westminster va fi decorată şi cu pomişori în ghivece, dintre care unele cântăresc o jumătate de tonă. Aceştia au fost deja aduşi în incinta bisericii, operaţiune urmărită cu interes de numeroşi trecători.

Kate Middleton, eleganţă şi rafinament:

×
Subiecte în articol: castel flori nunta regala william
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close