Antena 3 CNN Show Showbiz Ana Morodan, şedinţă foto inedită în cimitir: "Am venit să-mi îngrop trecutul"

Ana Morodan, şedinţă foto inedită în cimitir: "Am venit să-mi îngrop trecutul"

Ana Morodan a decis să îşi îngroape trecutul într-un mod neobişnuit. Îmbrăcată din cap până-n picioare în negru, contesa digitală s-a pozat în cimitir, împreună cu alţi doi prieteni.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Ian 2024   •   13:25

Anul 2023 a fost un an plin de ghinioane pentru Ana Morodan. A fost condamnată la închisoare după ce a condus sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, apoi a fost criticată în spaţiul public după ce a promovat un produs inexistent.

A părăsit România şi a locuit o perioadă în Bali, iar acum, la început de an, a decis să lase trecutul în urmă printr-o şedinţă foto în cimitir.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vedeta a postat fortografiile pe o reţea de socializare, iar fanii din mediul online i-au lăsat comentarii încurajatoare.

Citește și: Ana Morodan, condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității

"Felicitări! Ai o viață întreagă, meriți să te simți împlinită" şi "Nu mai da explicații!!! Trăiește pentru tine viața pe care tu o vrei", sunt doar câteva dintre mesajele scrise de fani.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)

×
Subiecte în articol: Ana Morodan sedinta foto cimitir
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close