Antena 3 CNN Show Ana Morodan, condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității

Ana Morodan, condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității

Ana Morodan, sau ”Contesa digitală”, așa cum este cunoscută în lumea mondenă, a fost condamnată, astăzi, la 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare şi efectuarea a 60 de zile muncă în folosul comunității, după ce în luna martie a produs un accident auto, având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influența alcoolului şi drogurilor.

Ana Morodan, condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității
Sursa foto: instagram
de Laura Dinu    |    19 Oct 2023   •   13:30

Judecătorii Sectorului 1 au condamnat-o la 10 luni pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice; 6 luni pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere și 10 luni pentru conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Pedepsele au fost contopite, rezultând în final 1 an, 3 luni și 10 zile închisoare, scrie Agerpres

Ana Morodan va fi nevoită, totodată, să frecventeze un program de reintegrare socială și să efectueze muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Primăriei Orașului Voluntari sau în cadrul societății GREEN CITY VOLUNTARI SA, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

Decizia nu este definitivă.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ana Morodan, la volan sub influența drogurilor și a alcoolului

Vă reamintim că Ana Morodan a refuzat să-i fie luate probe biologice pentru a afla dacă a consumat droguri înainte de a provoca un accident rutier.

La sfârșitul lunii martie, un echipaj de la Poliția Rutieră a făcut semn regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla Ana Morodan.

Șoferița nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule, în urma accidentului rezultând pagube materiale.

„După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat, cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat", transmitea la acea vreme Brigada Rutieră.

Ca urmare, vloggeriţa a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, dar a refuzat și de această dată.

În consecință, polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior, în aceeași zi, Ana Morodan a fost oprită din nou în trafic de polițiști, care au constatat că femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a primei abateri.

Polițiștii au procedat la testarea ei cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, s-a relevat prezența în organism de substanțe psihoactive.

Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore, însă a fost eliberată după o zi și pusă sub control judiciar.

După ce a fost eliberată, Ana Morodan a recunoscută că a făcut o greșeală conducând mașina cu permisul suspendat. Ea a negat că ar fi consumat droguri și susținea că a luat un medicament, în baza unei rețete prescrise de medic.

×
Subiecte în articol: Ana Morodan inchisoare
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close