Antena 3 CNN Show Showbiz The Bounty Hunter, pe primul loc în Box Office Romania

The Bounty Hunter, pe primul loc în Box Office Romania

The Bounty Hunter, pe primul loc în Box Office Romania
Sursa foto: bounty
04 Apr 2010   •   14:21

Comediile poliţiste şi filmele de animaţie cele mai vizionate pelicule pe marile ecrane. Pe primul loc în Box Office Romania se află ?The Bounty Hunter?, urmat de ?Alice in Wonderland? şi de filmul de desene animate ?How to Train Your Dragon?.

Milo este un fost poliţist transformat în vânător de recompense care are misiunea de a aduce în faţa justiţiei o femeie care a omis să se prezinte la proces la data stabilită.

Peste 19 mii de români au văzut ?The Bounty Hunter? într-un singur week-end. Numai într-o săptămână filmul a avut încasări de peste 363.000 de dolari.



Noua producţia "Alice in Wonderland" este pe locul doi în preferinţele românilor.



Din peisaj nu lipsesc nici filmele de animaţie.

Hiccup, personajul principal din ?How to Train Your Dragon?, este fiul unui conducător tribal de vikingi. Tânărul nu e considerat potrivit pentru a moşteni poziţia de lider după moartea părintelui. Ca să-şi dovedească iscusinţa şi vitejia el trebuie să captureze un dragon.



Filmul românesc "Eu când vreau să fluier, fluier", premiat la ediţia 2010 a Festivalului Internaţional de la Berlin a stârnit interesul cinefililor.

Silviu este deţinut într-un penitenciar de lângă Dunăre. După patru ani de existenţă cruntă, devine jupân printre prizonieri. Deşi mai are cinci zile până la eliberare, viaţa i se schimbă complet când află că mama lui s-a întors din Italia şi are de gând să-l ia pe fratele lui mai mic peste hotare.



Nici comediile poliţiste nu stau rău în clasamentul celor mai vizionate filme. Cop Out are încasări de peste 100 de mii de dolari pe wewk-end.



Cea mai profitabilă peliculă, ?Avatar?, continuă să ruleze cu succes pe ecranele din România.

Antena 3



×
Subiecte în articol: box pelicula filme animatie comedie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close