Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Kramer, descalificat din proba de patinaj viteză: "Antrenorul meu e un idiot"

Kramer, descalificat din proba de patinaj viteză: "Antrenorul meu e un idiot"

Kramer, descalificat din proba de patinaj viteză: "Antrenorul meu e un idiot"
Sursa foto: sven kramer
24 Feb 2010   •   08:40

Patinatorul Sven Kramer pare să fie mereu în centrul atenţiei la Jocurile Olimpice de la Vancouver, indiferend dacă îşi doreşte sau nu. După ce a întrebat-o pe o jurnalistă dacă este "proastă", recordmanul mondial la 5.000 şi 10.000 de metri şi-a atacat dur antrenorul, Gerard Kemkers, după ce acesta l-a făcut să fie descalificat de la proba favorită. Kramer, care îşi punea toate speranţele în aurul de la 10.000 de metri, şi-a văzut visul spulberat după ce antrenorul l-a trimis pe un culoar greşit.
"Nu-mi stă în caracter să dau vina pe altcineva, însă antrenorul Gerard Kemker mi-a strigat să merg pe interior. I-am urmat sfatul, convins că este decizia bună. Însă, după reacţia publicului, mi-am dat seama că nu era ceva în regulă", s-a plâns tânărul campion, potrivit Mediafax.
Imediat ce a ieşit de pe gheaţă, campionul olimpic de la 5.000 de metri era un car de nervi şi a fost văzut numindu-şi antrenorul un "idiot care i-a distrus ceea ce trebuia să fie cel mai frumos moment al vieţii".
Antrenorul său, Gerard Kemkers, şi-a recunoscut vina imediat după ce l-a trimis pe elevul său la descalificare sigură.
"Sunt pe deplin responsabil de acest dezastru. Eu i-am spus lui Sven să intre pe culoarul de interior când trebuia să ia virajul pe exterior. Am fost neatent deoarece notam un timp de trecere în carneţel", a declarat Kemkers.
Pistele pentru patinaj viteză sunt împărţite în două culoare, iar sportivii trebuie să treacă de pe un culoar pe celălalt la fiecare jumătate de tur.
Sven către o reporteriţă: "Eşti proastă?"
Sven Kramer este recunoscut pentru lejeritatea cu care împarte caracterizări acide, el numind-o pe o jurnalistă "proastă" la finalul probei de 5.000 de metri, pe care a câştigat-o. Reporteriţa l-a întrebat cum îl cheamă şi din ce ţară este, lucru pe care, evident, ar fi trebuit să îl ştie deja.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: jo 2010 vancouver
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close