Lucian Bute l-a învins pe Miranda prin KO în runda a treia (VIDEO)

18 Apr 2010   •   09:19
Lucian Bute l-a învins pe Miranda prin KO în runda a treia (VIDEO) bute

Pugilistul român Lucian Bute l-a învins, duminică dimineaţă, la Centre Bell din Montreal, pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, reuşind să-şi apere, pentru a cincea oară, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, potrivit Mediafax.

După ce a câştigat primele două reprize, Bute a reuşit să-l pună la podea pe Miranda în runda a treia, columbianul fiind numărat de arbitru şi nemaiputând continua meciul. Bute i-a "aplicat" lui Miranda un upercut de stânga în bărbie, românul fiind declarat învingător în minutul 1 şi 22 de secunde din repriza a treia.

Lupta dintre Bute şi Miranda


Lucian Bute a intrat în ring pe melodia trupei U2, "Where the streets have no name", fiind aclamat de spectatorii prezenţi la Centre Bell. La meci au asistat 13.682 de spectatori.

Bute a revenit la Montreal după o pauză de un an. La meci au fost prezenţi şi părinţii pugilistului român, Ştefan şi Maricica.

Lucian Bute avea, până la ora meciului cu Miranda, 25 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO. El a câştigat ultimele patru din cinci meciuri înainte de final: cu Alejandro Berrio (repriza 12), William Joppy (11), Fulgencio Zuniga (4) şi Librado Andradre (4). Doar Andrade, la prima întalnire cu Bute, a reuşit să rămână în ring 12 reprize.

Publicul de la Centre Bell sărbătoreşte victoria lui ButeAntena3.ro

x close