Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Ministerul Turismului va plăti 590.000 euro pentru promovarea brandului turistic pe ringul unde boxează Bute

Ministerul Turismului va plăti 590.000 euro pentru promovarea brandului turistic pe ringul unde boxează Bute

Ministerul Turismului va plăti 590.000 euro pentru promovarea brandului turistic pe ringul unde boxează Bute
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iul 2011   •   19:27

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) va plăti 590.000 euro, fără TVA, pentru expunerea brandului naţional turistic pe ringul de box la meciul dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy, informează Mediafax.

Valoarea totală a contractului încheiat între instituţie şi organizatorul galei, o firmă a lui Rudel Obreja, este de 1,93 milioane euro, fără TVA.

Banii către firma organizatoare a galei, Europlus Computers,  vor fi plătiţi integral doar dacă sunt respectate toate prevederile contractuale.

Preţul solicitat de Europlus Computers a fost de 2,239 de milioane euro, fără TVA, dar, în urma negocierii cu reprezentanţii MDRT, acesta a fost redus la 1,93 de milioane de euro, fără TVA. Banii vor fi plătiţi de minister din fonduri europene destinaţi promovării brandului turistic naţional.

Contractul are ca obiect "prestarea serviciilor de promovare a României ca destinaţie turistică şi a brandului turistic naţional, pe plan naţional şi internaţional, în cadrul evenimentelor desfăşurate cu ocazia organizării Galei Internaţionale de Box Profesionist, în data de 9 iulie 2011".

Contractul a fost încredinţat conform OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări şi a contractelor de concesiune de servicii.

Astfel, MDRT va prezenta "frunza" din brandul naţional turistic pe mai multe elemente din cadrul galei, ringul şi arena de box, echipamentele boxerilor români, pe biletele de acces, pe bannere, mash-uri, spoturi TV, pe internet etc.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute promovare rudel obreja firma
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close