Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Revenirea lui Tiger Woods în circuit este certă şi se va produce în aprilie, la Augusta

Revenirea lui Tiger Woods în circuit este certă şi se va produce în aprilie, la Augusta

Revenirea lui Tiger Woods în circuit este certă şi se va produce în aprilie, la Augusta
Sursa foto: tiger woods
16 Mar 2010   •   21:54

Cel mai bun jucător de golf din istorie va reveni în circuitul profesionist în luna aprilie, la Mastersul de la Augusta. Woods şi-a suspendat cariera la sfârşitul anului 2009, când o mulţime de relaţii extraconjugale pe care le avuse au ieşit la iveală. Între timp, campionul american a trecut, chiar, printr-o cură de eliminare a dependenţei de sex.
"La Mastersul de la Augusta am câştigat primul meu turneu major şi respect foarte mult această competiţie. După o perioadă lungă şi necesară departe de golf, mă simt pregătit să-mi încep sezonul la Augusta. Competiţiile importante m-au interesat întotdeauna de-a lungul carierei mele şi, în calitate de jucător profesionist, consider că Augusta este locul unde trebuie să fiu prezent, deşi nu am mai jucat de mult timp", a anunţat sportivul din Statele Unite pe pagina web personală.
Cu toate că a recunoscut că mai are mult până îşi repune viaţa personală pe făgaşul normal, Woods consideră că este pregătit să îşi reia cariera, după un scandal care i-a adus pierderea multor contracte publicitare.
"Totuşi, chiar dacă voi reveni în competiţie, am încă multe de făcut pentru a-mi rezolva problemele din viaţa privată", a încheiat jucătorul de golf.
Tiger Woods a fost subiectul nefericit al unui scandal de proporţii după ce s-a aflat că a avut un număr de peste zece aventuri, dintre care două cu actriţe porno. Soţia Elin Nordegren a fost aproape de a divorţa de el, lucru care nu s-a mai întâmplat în cele din urmă. Woods a pierdut, totuşi, numeroase contracte de reprezentare precum cele cu Accenture, AT&T şi Gatorade.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tiger woods golf revenire
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close