Antena 3 Sport Alte sporturi Scenariu sumbru pentru Olimpiadă. Ce spune președintele COSR

Scenariu sumbru pentru Olimpiadă. Ce spune președintele COSR

18 Dec 2015   •   17:35
Scenariu sumbru pentru Olimpiadă. Ce spune președintele COSR
Sursa foto: Foto: Facebook.com / Alin Petrache

 Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Alin Petrache, a declarat, joi seara, că, în urma discuțiilor cu reprezentanții federațiilor, a ajuns la concluzia că delegația țării noastre nu poate obține mai mult de 6-8 medalii la Jocurile Olimpice care vor avea loc anul viitor la Rio de Janeiro.

"Sper ca la finalul calificărilor pentru Rio 2016 să ne bucurăm de câți mai mulți sportivi participanți. Discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții federațiilor ne-au arătat că nu putem veni acasă de la Rio cu mai mult de 6-8 medalii și că nu putem avea acolo mai mult de 50-60, poate 70 de sportivi. Eu nu pot fi mulțumit nici dacă vom participa cu 150 de sportivi la Jocurile Olimpice, dar cred că este momentul să recunoaștem care sunt minusurile și problemele sportului românesc. Ar trebui identificate aceste probleme și cred că este momentul în care sportul românesc să pornească pe un proiect mai bine alcătuit", a spus el, conform Brasovultau.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close