Antena 3 Sport Alte sporturi Scuzele sportivului au fost inutile. Gatorade a renunţat la contractul cu Tiger Woods

Scuzele sportivului au fost inutile. Gatorade a renunţat la contractul cu Tiger Woods

27 Feb 2010   •   14:18
Scuzele sportivului au fost inutile. Gatorade a renunţat la contractul cu Tiger Woods

Deşi pe parcursul scandalului a stat alături de Tiger Woods, Gatorade a renunţat la contractul cu jucătorul de golf la câteva zile după ce acesta şi-a cerut scuze public tuturor celor afectaţi de aventurile lui şi a promis că revine în sport.

Jennifer Schmit, purtătoare de cuvânt pentru acest brand, a declarat pentru Sky Sports: "Nu mai vedem niciun rol pentru Tiger în eforturile noastre de marketing şi am încheiat relaţia de afaceri. Îi dorim numai bine".

Ea a adăugat totuşi că băutura destinată sportivilor, vândută de PepsiCo, va continua colaborarea lui Fundaţia Tiger Woods, organizaţia caritabilă a jucătorului de golf care oferă oportunităţi educaţionale pentru copiii defavorizaţi.

Scandalul din jurul lui Tiger Woods a izbucnit atunci când acesta şi-a lovit maşina în condiţii misterioase în apropierea casei din Florida, la orele dimineţii din 27 noiembrie. Imaginea lui publică a fost de atunci făcută praf după ce 14 femei au susţinut că au avut relaţii intime cu Tiger Woods, bărbat însurat şi tată a doi copii.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close