Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Slabă consolare pentru Tiger Woods. A fost declarat sportivul deceniului

Slabă consolare pentru Tiger Woods. A fost declarat sportivul deceniului

Slabă consolare pentru Tiger Woods. A fost declarat sportivul deceniului
Sursa foto: tiger woods
17 Dec 2009   •   15:18

Cel mai bun jucător de golf al tuturor timpurilor, Tiger Woods, a fost declarat figura sportivă a deceniului care urmează să se încheie. Jurnaliştii americani de sport i-au acordat 56 din cele 142 de voturi exprimate în sondajul Associated Press. Woods a fost urmat în acest clasament de rutierul american Lance Armstrong şi de tenismanul elveţian Roger Federer. Titlul primit vine pentru Woods la doar patru zile după ce a anunţat că renunţă la golf pentru a-şi reface căsătoria aflată în impas din cauza infidelităţilor sale.
Câştigător al 64 de turnee din 2000 până în acest moment, dintre care 12 titluri majore, Tiger Woods şi-a făcut repede un renume mondial şi a fost declarat cel mai bun jucător de golf al tuturor timpurilor, conform BBC.
Această carieră extraordinară a fost, însă, suspendată pe termen nelimitat, după ce au apărut mărturii ale nenumăratelor amante ale sportivului de 33 de ani. Woods a decis să renunţe la golf pentru a-şi recâştiga familia. Efectele deciziei sale şi ale dezvăluirilor de infidelitate au apărut imediat, el pierzând deja multe din contractele sale de sponsorizare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close