Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Tiger Woods a revenit la antrenamente şi a avut parte de "o primire incredibilă" din partea fanilor

Tiger Woods a revenit la antrenamente şi a avut parte de "o primire incredibilă" din partea fanilor

Tiger Woods a revenit la antrenamente şi a avut parte de "o primire incredibilă" din partea fanilor
06 Apr 2010   •   14:58


Tiger Woods a revenit luni pe terenul de golf, după o pauză de aproape 5 luni. Nu înainte însă de a reaminti tututor cât de mult regretă că şi-a înşelat soţia şi că şi-a făcut copiii să sufere. În timpul unei conferinţe de presă ieri, Tiger Woods şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru infidelitatea în relaţia de cuplu şi a recunoscut că a minţit şi a indus în eroare mai multe persoane.

Jucătorul de golf a reluat luni antrenamentele, în vederea participării la un turneu de golf din seria Masters, care va începe joi. Tiger Woods a fost impresionat de felul în care a fost primit şi încurajat de fani. De aceea, a dat şi câteva autografe, lucru pe care evită de obicei să-l facă. "Nu ştiam la ce să mă aştept legat de felul în care voi fi primit şi vă spun că oamenii nici că ar fi putut fi mai drăguţi. A fost incredibil! Şi sincer vă spun că felul în care m-au primit m-a mişcat profund, chiar aşa a fost", a declarat Tiger Woods.

Sportivul s-a aflat în mijlocul unui imens scandal mediatic, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, au apărut informaţii privind relaţiile sale extraconjugale cu chelneriţe şi actriţe de filme pentru adulţi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tiger woods
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close