Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Tiger Woods, externat din clinica unde îşi trata dependenţa de sex

Tiger Woods, externat din clinica unde îşi trata dependenţa de sex

Tiger Woods, externat din clinica unde îşi trata dependenţa de sex
Sursa foto: tiger woods
06 Feb 2010   •   18:49

Cel mai bun jucător de golf din istorie, Tiger Woods, a plecat din clinica unde se trata pentru a scăpa de dependenţa de sex. Americanul a fost însoţit de soţia sa, Elin Nordegren, atunci când a plecat din clinica din Mississippi, unde a petrecut ultimele şase săptămâni. Unele zvonuri îl şi dau pe Woods înapoi pe terenul de golf la turneul Dave Mountain din Tucson.
Tiger Woods şi-a încheiat, sâmbătă, tratamentul pentru dependenţa de sex. Cele şase săptămâni petrecut la clinica din Mississippi, condiţie pusă de soţia Elin sportivului, par să mai fi liniştit apele între cei doi. Woods, care a fost acuzat că şi-a înşelat nevasta cu cel puţin 12 femei, dintre care unele actriţe porno, s-a retras pentru o perioadă nedeterminată din sport şi a pierdut o parte din sponsorii pe care-i avea. Cu toate acestea, Woods i-a recunoscut soţiei doar trei aventuri avute.
"El dorea să facã totul credibil, dar ştia că întreg adevărul ar fi făcut imposibilă o reconciliere. Ea ştie că el minte, dar nu ştie dacă poate afla mai multe", a spus o sursă din anturajul celor doi.
Pauza luată de Woods din golf ar putea lua sfârşit în curând. Directorul executiv al turneului de la Tucson nu a vrut să confirme, dar visează cu ochii deschişi la acest lucru.
"Nu ştim nimic oficial încă, dar nu ar fi frumos?", a declart Wade Duncan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tiger woods golf dependenta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close