Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Tiger Woods, mai bun ca niciodată la revenirea în circuit, la Augusta

Tiger Woods, mai bun ca niciodată la revenirea în circuit, la Augusta

Tiger Woods, mai bun ca niciodată la revenirea în circuit, la Augusta
Sursa foto: tiger woods
09 Apr 2010   •   16:35

Cel mai bun jucător de golf din istorie şi-a făcut o revenire excelentă în circuitul profesionist, joi, la Augusta. Jucătorul american, retras din activitate în noiembrie pentru a-şi pune la punct viaţa privată după un scandal sexual de proporţii, a făcut furori în prima zi la turneul Masters din statul Georgia. Mai mult, el a reuşit cel mai bun start din cariera lui la Augusta.
"M-am simţit foarte normal la revenire. Am mers acolo şi mi-am văzut de treabă. Primirea a fost incredibilă. Mă aşteptam să ies şi să şutez mai mult sau mai puţin sub par şi loviturile au intrat, într-adevăr, foarte bine azi. Ce înseamnă pentru mine ziua de azi? Că sunt la două lovituri de primul loc, sunt aici să joc golf.", a declarat Tiger Woods după revenirea mult-aşteptată, potrivit The Guardian.
Tiger Woods este, în acest moment, pe locul al şaptelea în clasamentul provizoriu de la Augusta, cu 4 lovituri sub par şi cu două în spatele liderului-surpriză Fred Couples. În ciuda faptului că este pe primul loc, Woods şi-a îmbunătăţit cu două lovituri cea mai bună performanţă de până acum de la ziua de deschidere a turnului Masters de la Augusta.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tiger woods revenire
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close