Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Tiger Woods, primele declarații după ce a fost arestat! „Și eu am așteptări mai mari de la mine”

Tiger Woods, primele declarații după ce a fost arestat! „Și eu am așteptări mai mari de la mine”

Tiger Woods, primele declarații după ce a fost arestat! „Și eu am așteptări mai mari de la mine”
Sursa foto: Foto: Tiger Woods/Facebook
30 Mai 2017   •   17:20

Tiger Woods susține că arestarea sa, în apropiere de locuința sa din Florida, s-a datorat unei ”reacții neașteptate” la medicamentele care îi sunt administrate, și nu pentru că ar fi consumat alcool, scrie Daily Mail.

Americanul, clasat ani de-a randul pe locul 1 în topul celor mai buni jucatori de golf ai lumii, a fost arestat luni dimineață, după ce a fost oprit de polițiști, în apropierea casei sale din Florida, sub acuzația că s-a aflat băut la volan.

Faimosul jucător de golf, în vârstă de 41 de ani, a fost descris de polițiști drept ”arogant” și a fost încătușat, după ce a refuzat să i se facă un alcooltest. Cu toate acesta, în declarația sa, ”tigrul” scrie că a cooperat pe deplin cu ofițerii de poliție.

"Înțeleg severitatea a ceea ce am făcut și îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele. Vreau ca publicul să știe că nu a fost vorba de alcool. Ceea ce s-a întâmplat a fost o reacție neașteptată la medicamentele prescrise. Nu mi-am dat seama că amestecul de medicamente m-a afectat atât de mult. Aș dori să-mi cer scuze din toată inima familiei, prietenilor și fanilor mei. Și eu am așteptări mai mari de la mine. Voi face tot ce stă în puterea mea pentru a vă asigura că acest lucru nu se întâmplă niciodată”, a declarat Tiger Woods.

Fostul nr.1 mondial al golfului a fost nevoit să-şi încheie sezonul competiţional în urmă cu mai multe săptămâni din cauza unei a patra operaţii la spate, începând din anul 2014.

"Tigrul" nu a mai disputat nicio competiţie de la abandonul său la Openul de la Dubai, pe 3 februarie, din cauza spasmelor de la spate. 
 

×
Subiecte în articol: tiger woods
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close