Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Tiger Woods se retrage din golf şi îşi recunoaşte infidelităţile: "Vreau să mă schimb!" (VIDEO)

Tiger Woods se retrage din golf şi îşi recunoaşte infidelităţile: "Vreau să mă schimb!" (VIDEO)

Tiger Woods se retrage din golf şi îşi recunoaşte infidelităţile: "Vreau să mă schimb!" (VIDEO)
Sursa foto: tiger woords
12 Dec 2009   •   19:04

Cel mai bun jucător de golf al tuturor timpurilor, Tiger Woods, a recunoscut vineri că şi-a înşelat soţia, modelul suedez Elin Nordegren, şi a declarat că se retrage pe termen neliminat din golf pentru a-şi repune viaţa pe şine. Americanul de 33 de ani consideră că a provocat multă durere şi spune că se va concentra pentru a se îmbunătăţi ca persoană şi a recâştiga încrederea celor dragi.
"Sunt conştient de faptul că prin infidelitatea mea i-am dezamăgit şi rănit pe mulţi, mai ales pe soţia şi copii mei. Vreau să spun din nou că regret profund ce s-a întâmplat şi că cer să fiu iertat. Poate că nu va fi posibil să repar răul fãcut, dar vreau să încerc. Vreau să le cer tuturor, fanilor, partenerilor de afaceri, celor de la PGA Tour, adversarilor mei sã fie înţelegători. După ce am reflectat mult timp, am decis să mă retrag din circuitul de golf profesionist pentru o perioadă nedeterminată. Trebuie să-mi focalizez atenţia pentru a deveni un soţ mai bun, un tată mai bun şi o persoană mai bună", a declarat cel mai bogat sportiv al lumii pentru site-ul personal.
Woods a fost implicat în numeroase scandaluri mediatice în ultimele săptămâni, cel puţin zece femei declarând că au avut aventuri cu el. Printre femeile care au trecut prin patul lui Woods s-au numărat două vedete porno, chelneriţe şi chiar vedeta unul reality-show, porivit Mediafax. De curând, soţia şi mama calor doi copii ai sportivului, născuţi în 2001 şi 2009, a părăsit locuinţa conjugală, după ce nu a mai suportat aventurile lui Woods.
Deja, conducerea turneului profesionist de golf, PGA Tour, şi a sponsorului Nike au anunţat că îl susţin total pe Tiger Woods şi că îi susţin acţiunile.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: infidelitate retragere
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close