Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Accidentat pentru tot restul sezonului, Owen pierde orice şansă de a merge la "Mondial"

Accidentat pentru tot restul sezonului, Owen pierde orice şansă de a merge la "Mondial"

Accidentat pentru tot restul sezonului, Owen pierde orice şansă de a merge la "Mondial"
Sursa foto: michael owen
05 Mar 2010   •   17:00

Unul dintre cei mai prolifici jucători din istoria naţionalei Angliei, Michael Owen, a pierdut orice şansă de a merge cu lotul englez la vară în Africa de Sud după ce s-a accidentat în finala Cupei Ligii Angliei de duminică. Timp de câteva zile, oficialii lui Manchester United au sperat ca accidentarea să nu fie gravă. Cu toate acestea, lovitura de la coapsă s-a dovedit gravă şi pune capăt sezonului lui Owen.
Marcator pentru Anglia de 40 de ori, marcator pentru Manchester United în finala câştigată duminică, 2-1, cu Aston Villa, Michael Owen nu poate să participe la sărbătoarea fotbalului care va avea loc, în vară, în Africa de Sud. Cu toate că nu mai fusese selecţionat pentru Anglia de fix doi ani, Owen mai nutrea încă speranţe că îl va îndupleca pe Fabio Capello că merită un loc la Cupa Mondială.
Vestea duratei accidentării nu pare, însă, să îl demoralizeze pe Owen, jucător care a petrecut ultimii ani mai mult prin centre de recuperare decât în iarbă.
"Din păcate, specialistul a spus că voi lipsi tot restul sezonului. Mi-a plăcut la nebunie fiecare minut din primul meu sezon la Manchester United şi deja am trăit câteva momente memorabile. Sunt determinat să mă întorc la începutul sezonului viitor într-o condiţie fizică de vârf", a declarat atacantul pentru Eurosport.
În ciuda faptului că, medical, Michael Owen ar putea fi la parametri buni până la data începerii Cupei Mondiale, poate fi spus cu certitudine că jucătorul nu mai are, în acest moment, nici un argument cu care să îl convingă pe Capello până atunci să îi acorde, totuşi, un loc în lot.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close