Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Optimism în tabăra Angliei: "Avem o şansă foarte mare să câştigăm Cupa Mondială"

Optimism în tabăra Angliei: "Avem o şansă foarte mare să câştigăm Cupa Mondială"

Optimism în tabăra Angliei: "Avem o şansă foarte mare să câştigăm Cupa Mondială"
Sursa foto: darren bent
24 Mai 2010   •   18:04

Darren Bent, internaţional englez de la Sunderland, este foarte optimist în privinţa şanselor Angliei de a face o figură frumoasă în Africa de Sud. Atacantul de 26 de ani este sigur că reprezentativa Albionului dispune de un lot excelent, care îi poate permite să se lupte de la egal la egal cu Spania, Brazilia sau Italia şi să câştige trofeul pentru prima oară începând cu 1966.
"Avem o şansă foarte mare. Avem jucători fantastici şi, cât timp îi putem păstra apţi medical, să intre în competiţie sănătoşi, nu este nici un motiv pentru care nu am putea câştiga trofeul.", a declarat jucătorul pentru goal.com.
Atacantul lui Sunderland, care a marcat 24 de goluri în acest sezon de Premier League, ştie la ce adversari se poate aştepta Anglia în fazele eliminatorii şi se aşteaptă şi la una sau două prezenţe - surpriză.
"Niciodată nu poţi paria împotriva germanilor, ei mereu sunt acolo, a italienilor, brazilienilor. Spania are şi ea o echipă foarte, foarte bună. Mă aştept ca Anglia, Germania, Italia, Brazilia, Spania să ajungă în sferturile de finală. Mereu e şi o surpriză, poate fi Coasta de Fildeş sau Ghana.", a anticipat atacantul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Angliei CM2010
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close