Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Terry a pierdut banderola de căpitan al Angliei din cauza infidelităţii. Capello, neînduplecat

Terry a pierdut banderola de căpitan al Angliei din cauza infidelităţii. Capello, neînduplecat

Terry a pierdut banderola de căpitan al Angliei din cauza infidelităţii. Capello, neînduplecat
06 Feb 2010   •   21:34

Selecţionerul Fabio Capello a confirmat ceea ce anunţau zvonurile şi i-a retras banderola de căpitan al Angliei lui John Terry. Fundaşul lui Chelsea plăteşte astfel preţul pentru imaginea pe care şi-a făcut-o având o aventură cu prietena fostului său coleg de echipă, Wayne Bridge. Pe lângă banderola de căpitan, Terry şi-ar putea pierde şi soţia, care pare să nu-i ierte infidelitatea.
Rio Ferdinand are toate şansele să fie căpitanul Angliei la Cupa Mondială din Africa de Sud, după ce Fabio Capello l-a anunţat pe John Terry că nu va mai îndeplini acest rol. Capello l-a chemat, vineri, pe jucătorul lui Chelsea în biroul său şi i-a spus decizia pe care a luat-o, iar apoi a comunicat presei.
"După ce m-am gândit mult am luat decizia să îi iau banderola de căpitan lui Terry. Jucătorul a arătat un comportament foarte bun atunci când a fost pe teren căpitanul echipei. Totuşi, trebuie să iau şi alte lucruri în considerare şi să mă gândesc la ce e mai bine pentru echipă. Binele echipei a fost singurul motiv pentru decizia mea.", a spus tehnicianul italian.
Jucătorul de 29 de ani a acceptat decizia antrenorului şi se concentrează acum pe rezolvarea problemelor pe care le are cu soţia lui, Toni. Aventura avută cu prietena lui Bridge, modelul francez de lenjerie intimă, Vanessa Perroncel, a determinat-o pe soţia lui Terry să ia cei doi copii ai cuplului şi să plece în Dubai.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 Fabio Capello nationala Angliei
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close