Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Acord între AS Roma şi Liverpool pentru Aquilani. Italianul îl va înlocui pe Xabi Alonso

Acord între AS Roma şi Liverpool pentru Aquilani. Italianul îl va înlocui pe Xabi Alonso

Acord între AS Roma şi Liverpool pentru Aquilani. Italianul îl va înlocui pe Xabi Alonso
Sursa foto: alberto aquilani
06 Aug 2009   •   20:54

FC Liverpool a anunţat joi că a ajuns la un acord cu gruparea italiană AS Roma pentru mijlocaşul de 25 de ani Alberto Aquilani. Internaţionalul italian îi va costa pe "cormorani" aproximativ 23 de milioane de euro, bani de care au făcut rost din vânzarea lui Xavi Alonso la Real Madrid. De altfel, italianul vine la Liverpool tocmai pentru a acoperi plecarea lui Alonso.
Acordul cluburilor va fi urmat de un examen medical pe care jucătorul îl va efectua în Anglia, înainte de sfârşitul săptămânii. Managerul clubului englez, Rafa Benitez, este încântat de prospectul aducerii unui jucător de asemenea potenţial, aşa că mutarea este ca şi făcută.
"Alberto e un jucător foarte bun şi sunt încântat că am ajuns la un acord cu AS Roma. Va veni curând să facă testul medica. Alberto are o mentalitate de învingător şi o mare experienţă atât în Serie A, cât şi în Liga Campionilor. Este recunoscut de mult în Italia ca un talent de clasă mondială, cu atât mai mult că a fost căpitan la selecţionatele Under 19 şi Under 21 ale Italiei până să devină titlular în naţionala de seniori.", a declarat Benitez, potrivit Skysports.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AS Roma Liverpool transfer
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close