Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversar Steaua: Bayern l-a transferat pe Landon Donovan, după modelul Beckham

Adversar Steaua: Bayern l-a transferat pe Landon Donovan, după modelul Beckham

Adversar Steaua: Bayern l-a transferat pe Landon Donovan, după modelul Beckham
21 Noi 2008   •   01:42

Starurile lui Los Angeles Galaxy părăsesc pe rând fotbalul american pentru cel european. După ce David Beckham a fost împrumutat la AC Milan până la debutul noului sezon al MLS, starul american Landon Donovan a ajuns la o înţelegere cu Bayern Munchen, unde va juca, cel puţin, până la mijlocul lunii martie.
Jucătorul de la LA Galaxy tocmai a terminat un stagiu de 10 zile de antrenament cu adversara Stelei în Liga Campionilor şi i-a impresionat suficient pe nemţi. ?Are o înţelegere verbală cu liga americană să îl lase să joace în Europa pentru două luni şi jumătate, la fel ca David Beckham. Ni se va alătura la 1 ianuarie 2009. Evident scopul nostru este să încercăm să îl ţinem chiar mai mult, măcar până la finalul sezonului din Bundesliga?, a declarat Jurgen Klinsmann.
Aceasta va fi a doua aventură a lui Donovan în fotbalul german, după ce a mai evoluat între 2001 şi 2005 pentru Bayer Leverkusen, unde nu a lăsat însă o impresie prea bună. ?Era tânăr la vremea respectivă, când a încercat să îşi facă loc în echipă. Acum a dovedit că este un jucător de top, un nume mare în fotbalul american, cu peste 100 de selecţii pentru naţionala ţării sale?, a punctat Klinsmann.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Bayern Munchen
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close