Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AS Roma - Chievo 1-0. Nesiguranţa lui Lobonţ rămâne fără ecou pe tabelă

AS Roma - Chievo 1-0. Nesiguranţa lui Lobonţ rămâne fără ecou pe tabelă

AS Roma - Chievo 1-0. Nesiguranţa lui Lobonţ rămâne fără ecou pe tabelă
Sursa foto: bogdan lobont
09 Ian 2010   •   21:22

Campionul mondial Luca Toni a debutat fericit la AS Roma, într-o partidă câştigată de "giallorossi" pe Stadio Olimpico, împotriva neinspiratei Chievo. Romanii trec temporar pe locul al patrulea în Serie A, după un meci în care au condus din primul minut, iar portarul le-a fost eliminat după doar zece minute. Ezitările lui Lobonţ din poarta Romei nu au mai contat, iar Ranieri se poate bucura de o victorie obţinută fără foarte mari emoţii.
Doar un minut i-a trebuit lui Daniele De Rossi să deschidă scorul pe Olimpico. Roma a obţinut un corner la prima fază, iar De Rossi s-a ridicat peste apărarea adversă şi a trimis cu capul în poarta lui Sorrentino când nici nu trecuse un minut din meci. Situaţia s-a mai echilibrat în minutul 11, când portarul brazilian al Romei, Doni, a fost eliminat direct de pe teren după o fază stupidă, în care a ieşit hazardat din careu şi a scos cu mâna şutul lui Elvis Abbruscato.
L-a înlocuit Lobonţ, românul şomând în mare parte a jocului în poarta Romei. A fost, însă, nesigur la centrările şi şuturile de la distanţă ale adversarilor. La cealaltă poartă, romanii au obţinut o lovitură de pedeapsă în repriza secundă, dar David Pizarro a ratat-o. Eroarea acestuia nu a costat echipa lui Ranieri, însă, iar scorul final a fost 1-0 pentru AS Roma.
Celelate partide ale rundei:
Inter Milano - Siena
Bologna - Cagliari
Napoli - Sampdoria
Genoa - Catania
Livorno - Parma
Fiorentina - Bari
Palermo - Atalanta
Udinese - Lazio
Juventus - AC Milan
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close