Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona-Recreativo 2-0. Presiunea este pe Real, care se află deja la nouă puncte (VIDEO)

Barcelona-Recreativo 2-0. Presiunea este pe Real, care se află deja la nouă puncte (VIDEO)

Barcelona-Recreativo 2-0. Presiunea este pe Real, care se află deja la nouă puncte (VIDEO)
Sursa foto: barcelona gol
12 Apr 2009   •   10:32

Antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola, aprecia că acum presiunea este pe Real Madrid după ce formaţia sa a trecut de Recreativo Huelva cu 2-0 pe Camp Nou şi s-a distanţat la nouă puncte în vârful clasamentului.

Barcelona a urmat cursul acelui 4-0 cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, iar Andres Iniesta a înscris după doar 46 de secunde, pentru ca un autogol al lui Nasief Morris să aducă toate cele trei puncte. În minutul 79, Messi a ratat o lovitură de pedeapsă.


?Este rândul Realului să câştige. Ne-am făcut rolul şi l-am făcut bine, A fost greu pentru noi, dar lucrurile nu sunt mereu uşoare în fotbal. Mai sunt opt jocuri şi suntem mai aproape de titlu?.

Campionii de la Real primesc duminică vizita lui Valladolid, în încercarea de a se apropia la şase puncte de Barcelona, al cărei următor meci va fi în Liga Campionilor.

Cu toate acestea,Guardiola avertiza că echipa sa nu se culcă pe o ureche, deoarece Bayern încă are puterea să revină.

"Bayern este capabilă să înscrie patru goluri. Franck Ribery, Toni, Schweinsteiger şi ceilalţi sunt periculoşi. Nu trebuia să îi văd înscriind patru goluri azi ca să ştiu asta. (Bayern a trecut de Eintracht Frankfurt cu 4-0)

Rezultate Spania
Barcelona 2 - 0 Recreativo Huelva
Villarreal 0 - 2 Malaga



Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close