Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bavarezii, recunoscători faţă de CFR Cluj: Am fost foarte norocoşi

Bavarezii, recunoscători faţă de CFR Cluj: Am fost foarte norocoşi

Bavarezii, recunoscători faţă de CFR Cluj: Am fost foarte norocoşi
20 Oct 2010   •   10:17

"Graţie a două autogoluri şi jumătate, Bayern găseşte drumul spre victorie", a titrat cotidianul german Bild după ce Bayern Munchen a învins norocos CFR Cluj cu 3-2 în etapa a treia a grupei E din Liga Campionilor.

Iar atacantul Mario Gomez a mulţumit formaţiei CFR Cluj pentru cele trei "goluri ciudate" pe care echipa sa le-a marcat. "Cele trei goluri ale noastre sunt puţin ciudate, trebuie să mulţumim Clujului, dar acesta este fotbalul, nu prea ne-a ieşit nimic în ultimele săptămâni, dar acum ne-a ieşit totul", a declarat Gomez.
   
Şi antrenorul bavarezilor, Louis van Gaal, a recunoscut că Bayern a avut foarte mult noroc, dar că merita să câştige. "Am fost foarte norocoşi, Traore putea să marcheze pentru 2-2, am avut noroc. Noi suntem echipa care am jucat acasă, nu a fost uşor, am fost norocoşi, nu pot nega acest lucru, dar totuşi, cred că meritam să câştigăm. Sunt foarte fericit că avem 9 puncte, nu este uşor să câştigi în Liga Campionilor", a declarat Van Gaal.

Bild a completat că în curând nu va mai conta modul norocos în care a fost obţinută victoria cu CFR Cluj. "Bayern a acumulat 9 puncte şi e aproape calificată. Bayern merge ceas în Liga Campionilor", a scris Bild.












×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close