Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern Munchen este noua campioană a Germaniei după un 3-1 de senzaţie cu VfL Bochum (VIDEO)

Bayern Munchen este noua campioană a Germaniei după un 3-1 de senzaţie cu VfL Bochum (VIDEO)

Bayern Munchen este noua campioană a Germaniei după un 3-1 de senzaţie cu VfL Bochum (VIDEO)
Sursa foto: thomas muller
01 Mai 2010   •   22:16

Victoria obţinută sâmbătă de bavarezi împotriva lui Bochum, coroborată cu înfrângerea înregistrată de Schalke 04 cu Werder Bremen parafează cel de-al 22-lea titlu de campioană a Germaniei pentru Bayern. Singura circumstanţă în care Bayern ar mai putea pierde titlul ar fi ca în ultima etapă, de peste o săptămână, trupa din Munchen să piardă iar Schalke 04 să recupereze o diferenţă de golaveraj de 17 goluri. Cu acest lucru este, practic, imposibil în fotbal, Van Gaal şi compania pot începe fiesta.
Un sezon care începuse oribil atât în competiţia internă cât şi în Liga Campionilor devine, încet dar sigur, unul de vis pentru bavarezi. Bayern a învins Bochum cu 3-1, printr-o "triplă" de efect a lui Thomas Muller, şi a profitat din plin de pasul greşit făcut de Schalke 04. Echipa din Munchen a condus cu 3-0, după golurile marcate de atacantul său în minutele 18, 20 şi 69, în timp ce oaspeţii au punctat prin Fuchs cu cinci minute înainte de final.
Bayern câştigase pentru ultima oară titlul în urmă cu doi ani, în sezonul trecut campioană fiind în premieră VfL Wolfsburg.

Schalke - Werder Bremen 0-2
Derby-ul dintre Schalke şi Werder Bremen s-a disputat la Gelsenkirchen în faţa a peste 60.000 de spectatori. Cu toate acestea, doar puţinii fani au oaspeţilor au plecat fericiţi acasă, întrucât scorul final a fost 0-2. Golurile au fost marcat de Ozil, în minutul 55 şi Hugo Almeida în minutul 64.
Alte rezultate din Bundesliga:
FC Koln - Freiburg 2-2
Bayer Leverkusen - Hertha Berlin 1-1
Borussia Dortmund - Wolfsburg 1-1
Eintracht - Hoffenheim 1-2
Hamburg - Nurnberg 4-0
Hannover - Monchengladbach 6-1
Stuttgart - Mainz 2-2
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bundesliga Bayern Munchen
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close