Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern Munchen şi Arsenal s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Bayern Munchen şi Arsenal s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Bayern Munchen şi Arsenal s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor
09 Mar 2010   •   23:45


Bayern Munchen şi Arsenal Londra s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce au trecut marţi de Fiorentina, respectiv FC Porto. Dacă "tunarii" au defilat în meciul de pe teren propriu cu gruparea portugheză, partida de la Florenţa a fost una plină de dramatism şi calificarea s-a jucat până în ultima clipă.

Cu Adrian Mutu în continuare suspendat, FIorentina a trebuit să întoarcă un 1-2 din partida tur, obţinut de nemţi cu cântec. Vargas a deschis scorul după 28 de minute de joc şi lucrurile mergeau bine pentru italieni. În repriza a doua, Jovetic a dublat avantajul, în minutul 54, însă Bayern a răspuns prin Van Bommel şi scorul ducea jocul în prelungiri. Mai era destul de jucat, însă, şi Jovetic a vrut să îl facă uitat pe Mutu şi să devină erou la Florenţa, punctând în minutul 64 pentru 3-1. Bucuria a fost de scurtă durată, pentru că Robben i-a jefuit pe italieni de calificare, în ciuda victoriei acestora.

De partea cealaltă, Arsenal a învins cu 5-0 Porto, după ce lusitanii câştigaseră partida tur cu 2-1. Bendtner a fost starul de pe Emirates, cu un hat-trick. Atacantul lui Arsenal a deschis scorul în minutul 10 şi tot el a închis tabela în ultimul minut de joc, din penalty, celălalt gol fiind marcat în minutul 25. În repriza a doua au punctat şi Nasri şi Eboue, în minutele 63, respectiv 65.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra Bayern Munchen
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close