Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern se împiedică de FC Koln. Podolski îşi pedepseşte crunt fosta echipă (VIDEO)

Bayern se împiedică de FC Koln. Podolski îşi pedepseşte crunt fosta echipă (VIDEO)

Bayern se împiedică de FC Koln. Podolski îşi pedepseşte crunt fosta echipă (VIDEO)
Sursa foto: lukas podolski
06 Mar 2010   •   21:02

Cea mai reputată echipă din campionatul german s-a împiedicat, sâmbătă, în partida cu FC Koln, şi le-a dat şansa adversarilor din Bundesliga să recupereze puncte importante în clasament. Meciul a fost unul înţesat cu faze spectaculoase şi bare, iar fostul munchenez Lukas Podolski a reprezentat unul dintre cei mai periculoşi jucători pentru poarta lui Butt, pe care l-a şi învins o dată.
În condiţiile în care Schalke 04 a câştigat, sâmbătă, cu Frankfurt, Bayern era şi ea obligată să câştige pentru a-şi păstra o diferenţă decentă în clasament. Cu toate acestea, bavarezii s-au lovit de ambiţia unei formaţii conduse de Zvonimir Soldo şi mânate în atac de Lukas Podolski. Jucătorul care, pe când juca la Bayern era mai mereu uitat pe bancă în ciuda evoluţiilor extraordinare de la echipa naţională, i-a pedepsit crunt pe foştii lui colegi şi a înscris primul gol al partidei în minutul 32, cu un şut senzaţional de la mare distanţă.
Egalarea a venit pentru Bayern în minutul 58, când Bastian Schweinsteiger a trimis cu latul în poarta goală, după o centrare de pe dreapta. Rezultatul de 1-1 o lasă pe Bayern cu 53 de puncte în clasament, cu două mai multe ca Schalke 04 şi trei decât Leverkusen. Cu toate acestea, Bayer poate să recupereze diferenţa faţă de primul loc duminică, dacă îşi câştigă partida restantă cu FC Nurnberg.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bundesliga Bayern Munchen
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close