Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern vrea să învingă din nou Steaua: Nu ne gândim decât la acest meci

Bayern vrea să învingă din nou Steaua: Nu ne gândim decât la acest meci

Bayern vrea să învingă din nou Steaua: Nu ne gândim decât la acest meci
19 Noi 2008   •   12:33

Italianul Luca Toni, atacantul formaţiei Bayern Munchen, spune că formaţia sa trebuie să câştige neapărat partida cu Steaua. Meciul este programat săptămâna viitoare şi face parte din etapa a V-a a grupei F a Ligii Campionilor.
Luca Toni a vorbit cu jurnaliştii italieni despre aşteptările echipei sale de la acest sezon din Liga Campionilor dar şi despre planurile sale de viitor.
Fotbalistul lui Bayern spune că îşi doreşte victoria în meciul cu Steaua: ?Sunt echipe mult mai titrate decât noi care îşi doresc Liga Campionilor, noi nu ne dorim decât să ne descurcăm bine. Primul obstacol este Steaua şi de aceea nu ne gândim decât la acest meci". Din grupa F a Ligii Campionilor mai fac parte formaţiile Olympique Lyon şi AC Fiorentina.
În prima etapă din faza grupelor, Bayern Munchen s-a impus la Bucureşti, cu scorul de 1-0. Partida retur este programată pe 25 noiembrie, la Munchen.
Despre şansele sale de a participa la Cupa Mondială din Africa de Sud, Luca Toni a declarat: "Am 33 de ani şi încă mă gândesc la performanţă. O să îmi joc fiecare şansă pentru a participa la Mondial. Chiar dacă la Euro nu am înscris niciun gol, cred că pot să ajut echipa".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen steaua Liga Campionilor
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close