Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Beşiktaş este noua campioană a Turciei. Galatasaray şi Fenerbahce au ratat Liga Campionilor!

Beşiktaş este noua campioană a Turciei. Galatasaray şi Fenerbahce au ratat Liga Campionilor!

Beşiktaş este noua campioană a Turciei. Galatasaray şi Fenerbahce au ratat Liga Campionilor!
Sursa foto: besiktas istanbul
30 Mai 2009   •   23:54

Se poate şi fără Mircea Lucescu pe bancă. Beşiktaş Istanbul, echipă care câştigase campionatul Turciei pentru ultima oară în 2003, cu "Il Luce" pe banca tehnică, a cucerit sâmbătă al 11-lea titlu din istorie după victorie din ultima etapă cu Denizlispor. Echipa clasată pe locul al doilea este Sivasspor, iar Galatasaray şi Fenerbahce, nume destul de mari ale fotbalului european, vor juca doar în Europa League.
Beşiktaş a cucerit în acest an eventul în Turcia, cu Mustafa Denizli pe bancă, pentru prima oară după cinci ani fără titlu în Superligă, potrivit Mediafax.
"Vulturii" de pe Inonu s-au impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Denizli, urmaţi fiind în clasament de Sivasspor, echipă care a fost învinsă pe Ali Sami Yen cu Galatasaray, scor 1-2. Galatasaray a terminat, însă, sezonul pe locul al patrulea, sub Fenerbahce, care s-a impus cu scorul de 2-1 la Trabzonspor.
Clasament final Turcia:
1. Beşiktaş - 71 puncte
2. Sivasspor - 66
3. Trabzonspor - 65
4. Fenerbahce - 61
5. Galatasaray - 61
6. Bursaspor - 58
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Galatasaray fenerbahce
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close