Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Bayern câştigă derbyul cu Schalke. Un nou pas greşit pentru Dortmund

Bundesliga: Bayern câştigă derbyul cu Schalke. Un nou pas greşit pentru Dortmund

Bundesliga: Bayern câştigă derbyul cu Schalke. Un nou pas greşit pentru Dortmund
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    19 Sep 2011   •   11:07

Bayern Munchen a revenit pe primul loc în Bundesliga, după ce a reuşit să câştige derbyul etapei a 6-a, 2-0 cu Schalke 04, chiar la Gelsenkirchen.

 
Echipa lui Jupp Heynckes continuă astfel seria excelentă din acest debut de sezon, singura sincopă fiind eşecul din prima etapă cu Borussia Monchengladbach.
 
În absenţa golgheterului Mario Gomez, accidentat, tehnicianul bavarezilor l-a titularizat în atac pe danezul Nils Petersen, iar fostul jucător al lui Energie Cottbus nu a dezamăgit, reuşind să deschidă scorul în minutul 21.
 
Adversara Stelei din Europa League, Schalke, a fost incapabilă de o replică pe măsură, iar Thomas Muller a dublat avantajul oaspeţilor cu un sfert de oră înainte de final.
 
Nu la fel de bine se decurcă Borussia Dortmund. Actula a campioană a pierdut la Hanovra, scor 1-2, al treilea eşec din noul sezon, şi a coborât până pe locul 11.
 
Trupa lui Jurgen Klopp a deschis scorul prin japonezul Shinji Kagawa, la mijlocul reprizei secunde, însă gazdele au întors incredibil rezultatul în ultimele trei minute, când Haggui şi Ya Konan au marcat de două ori.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close