Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Bayern Munchen, noul lider. Thriller la Hamburg

Bundesliga: Bayern Munchen, noul lider. Thriller la Hamburg

Bundesliga: Bayern Munchen, noul lider. Thriller la Hamburg
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Aug 2011   •   22:16

Bayern Munchen confirmă că eşecul din prima etapă cu Borussia Monchengladbach nu a fost decât un accident, bavarezii obţinând o nouă victorie convingătoare în etapa a 4-a din Bundesliga.

 
Bavarezii s-au impus cu 3-0 pe terenul lui Kaiserslautern, acolo unde pierduseră în sezonul trecut, şi, cel puţin până duminică, s-au instalat pe primul loc al clasamentului. Toate cele trei goluri ale echipei lui Jupp Heynckes au fost marcate de golgheterul campionatului trecut, Mario Gomez, în minutele 37, 55 şi 69.
 
Derbyul etapei s-a jucat la Leverkusen, între Bayer şi Borussia Dortmund, campioana şi vicecampioana sezonului precedent. Deşi a fost un meci plăcut şi cu un ritm bun, golurile au lipsit, cele două echipe încheind la egalitate, scor 0-0. Tot remiză şi la cartonaşe roşii, Kadlec şi Gotze fiind eliminaţi în repriza a doua.
 
Văzută drept una dintre favoritele la un loc în cupele europene, Hamburg are parte de un debut de stagiune oribil, hanseaticii ajungând pe ultimul loc după înfrângerea de pe teren propriu cu FC Koln, scor 3-4. Meciul a avut o desfăşurare halucinantă, gazdele conducând cu 1-0 şi 3-2, înainte de a primi două goluri în ultimele şase minute de la o echipă care acumulase doar un punct în precedentele trei etape.
 
Werder Bremen s-a impus la Hoffenheim cu 2-1 şi a urcat pe poziţia secundă, confirmând startul bun de campionat, în timp ce Wolfsburg a suferit al doilea eşec consecutiv la scor. După 1-4 în runda trecută cu Monchengladbach, echipa lui Felix Magath a fost învinsă în deplasare de Freiburg, 0-3.
 
Nou promovata Hertha Berlin a deschis vineri etapa cu prima victorie din acest sezon, 1-0 cu Stuttgart, în timp ce Nurnberg a învins acasă cu acelaşi scor pe Augsburg, care aşteaptă în continuare cel dintâi succes din istoria clubului în Bundesliga.
 
Bundesliga, Etapa a 4-a
 
Hertha - Stuttgart 1-0
Freiburg - Wolfsburg 3-0
Hamburg - FC Koln 3-4
Hoffenheim - Werder 1-2
Kaiserslautern - Bayern 0-3
Nurnberg - Augsburg 1-0
Leverkusen - Dortmund 0-0

 

×
Subiecte în articol: Bundesliga Germania Bayern Munchen Hamburg
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close