Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Bayern Munchen pierde surprinzător la Mainz şi cade pe locul 3

Bundesliga: Bayern Munchen pierde surprinzător la Mainz şi cade pe locul 3

Bundesliga: Bayern Munchen pierde surprinzător la Mainz şi cade pe locul 3
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    27 Noi 2011   •   20:51

Bayern Munchen a fost învinsă surprinzător de FSV Mainz în deplasare, scor 2-3, şi a pierdut primul loc în Bundesliga, pe care l-a ocupat până în această etapă, campioana Borussia Dortmund păstrându-şi şefia pe care a preluat-o sâmbătă, după victoria cu Schalke.

 
Aflată pe locul 16 la ora începerii meciului, fosta adversară a lui Gaz Metan Mediaş în Europa League a deschis scorul în minutul 11, prin austriacul Ivanschitz. Belgianul Van Buyten a egalat imediat după pauză pentru bavarezi, însă gazdele au revenit în avantaj prin reuşita lui Caligiuri, pentru a se despinde apoi la 3-1, datorită golului marcat de Bungert cu un sfert de oră înainte de final.
 
În ciuda tentativelor din ultimele minute de a reveni în joc, Bayern nu a reuşit decât să reducă proporţiile scorului, prin acelaşi Van Buyten, care a realizat dubla în minutul 80.
 
În celălalt meci din Germania desfăşurat duminică, Werder Bremen a câştigat cu 2-0 pe teren propriu în faţa lui VFB Stuttgart.
 
Ambele goluri ale echipei lui Thomas Schaff au venit după pauză şi au fost reuşite de Hunt şi Naldo, în urma acestui rezultat Werder reuşind să o depăşească pe SChalke în clasament şi să urce până pe poziţia a patra, la două puncte în spatele lui Bayern.
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close