Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Borussia Dortmund câştigă derbyul cu Bayern Munchen

Bundesliga: Borussia Dortmund câştigă derbyul cu Bayern Munchen

Bundesliga: Borussia Dortmund câştigă derbyul cu Bayern Munchen
26 Feb 2011   •   21:36

Spectacol total în duelul dintre campioana Germaniei, Bayern Munchen, şi actualul lider al Bundesligii, Borussia Dortmund, care a avut loc pe Allianz Arena. Oaspeţii s-au impus cu 3-1 şi par scăpaţi definitiv în câştigători ai campionatului.

 
Veniţi după victoria din Liga Campionilor cu Inter, bavarezii au fost surprinşi încă din debutul meciului. În minutul 8, Schweinsteiger a pierdut uşor un balon la mijlocul terenului, iar contra Borussiei a fost finalizată excelent de Lucas Barios. Echipa lui Van Gaal nu a rămas datoare şi a egalat prin Luis Gustavo. Trecuse doar un sfert de oră de la începutul partidei şi deja se marcaseră două goluri.
 
Bayern s-a aflat la egalitate cu adversara sa doar două minute, pentru că, după un nou contraatac, Borussia a revenit în avantaj, Sahin reuşind o bijuterie de gol cu un şut de la 20 de metri. Actualul lider şi probabil viitoarea campioană a Germaniei nu a mai lăsat să-i scape avantajul, ba din contră, a mai înscris o dată, prin fostul munchenez Hummels, în partea a doua.
 
Elevii lui Jurgen Klopp au rezistat fără mari emoţii în finalul partidei şi au obţinut alte trei puncte care le consolidează poziţia din clasament, reuşind totodată cea dintâi victorie la Munchen din ultimii 20 de ani.
 
Bundesliga, etapa a 24-a
 
Wolfsburg - Monchengladbach 2-1 (Diego 36, 45+1 / Daems 74)
 
Koln - Freiburg 1-0 (Podolski 89)
 
Hoffenheim - Mainz 1-2 (Alaba 83 / Ivanschitz 23, Soto 86)
 
Kaiserslautern - Hamburg 1-1 (Hlousek 18 / Jansen 55)
 
Schalke - Nurnberg 1-1 (Raul 52 / Hegeler 37)
 
St. Pauli - Hannover 0-1 (Schulz 89)
 
Bayern - Borussia Dortmund 1-3 (Luis Gustavo 15 / Barios 8, Sahin 17, Hummels 60)

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close