Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Campioana, învinsă pe teren propriu de o nou-promovată

Bundesliga: Campioana, învinsă pe teren propriu de o nou-promovată

Bundesliga: Campioana, învinsă pe teren propriu de o nou-promovată
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Sep 2011   •   19:28

Surpriza etapei a 5-a din Bundesliga s-a produs la Dortmund, acolo unde campioana Borussia a fost învinsă de nou-promovata Hertha Berlin, scor 1-2.

 
Raffael a deschis scorul în minutul 50, pentru ca Niemeyer să dubleze avantajul oaspeţilor cu zece minute înainte de final. Campionii au avut o răbufnire de orgoliu, dar nu au reuşit decât golul de onoare, marcat de Lewandowski, în minutul 88. Echipa lui Jurgen Klopp se află la al doilea eşec în actuala ediţie de campionat şi ocupă doar poziţia a zecea după primele cinci etape.
 
Mult mai bine se descurcă Bayern Munchen, care s-a impus pe Allianz Arena cu 7-0 în faţa lui Freiburg şi a devenit noul lider din Germania, cu 12 puncte şi un golaveraj incredibil, 16-1. Gogheterul Mario Gomez şi-a făcut din nou numărul, reuşind să puncteze de patru ori, lista marcatorilor fiind completată de francezul Ribery, autorul unei duble, şi de Petersen, transferat în această vară de la divizionara secundă Cottbus.
 
Un alt rezultat surprinzător, mai ales prin proporţiile scorului, îl reprezintă victoria obţinută de Hoffenheim la Mainz. Ryan Babel, de două ori, Firmino şi autogolul lui Noveski au adus echipei antrenate de Holger Stanislawski un succes clar, cu 4-0, prin care urcă până pe locul 4 în clasament.
 
Borussia Monchengladbach îşi continuă startul de sezon foarte bun, câştigând acasă cu 1-0 în faţa celor de la Kaiserslautern, în timp ce Stuttgart a învins prin scor de neprezentare pe Hannover, una dintre reprezentantele Germaniei în Europa League. În primul meci al etapei, desfăşurat vineri, vicecampioana de anul trecut, Bayer Leverkusen, s-a impus cu 4-1 pe terenul nou-promovatei Augsburg.
 
Rezultate Bundesliga, Etapa a 5-a
 
Augsburg - Leverkusen 1-4
Dortmund - Hertha 1-2
Bayern - Freiburg 7-0
Mainz - Hoffenheim 0-4
Stuttgart - Hannover 3-0
Monchengladbach - Kaiserslautern 1-0

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close