Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Liderul Dortmund obţine un punct în ultimul minut

Bundesliga: Liderul Dortmund obţine un punct în ultimul minut

Bundesliga: Liderul Dortmund obţine un punct în ultimul minut
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Apr 2011   •   19:17

Liderul campionatului Germaniei, Borussia Dortmund, a reuşit să obţină in-extremis un punct din deplasarea de la Hamburg, scor 1-1, cu un gol marcat în prelungirile partidei.

 
Hamburg a deschis scorul în minutul 39, în urma unui penalty transformat de olandezul Van Nistelrooy. Ca un adevărat lider, Borussia a preluat din acel moment iniţiativa şi a ratat o serie de ocazii mari, printre care şi două bare. Presiunea galben-negrilor s-a accentuat după ce Ben-Hatira a fost eliminat, eforturile elevilor lui Jurgen Klopp fiind răsplătite în minutul 92, când polonezul Blaszczykowski l-a învins pe Rost.
 
Borussia are însă motive serioase de îngrijorare, pentru că dacă Leverkusen învinge duminică pe St. Pauli pe teren propriu se apropie la numai cinci puncte de primul loc, ceea ce ar putea oferi un final de sezon incandescent.
 
Marea câştigătoare a etapei este Hannover 96, care s-a impus pe teren popriu cu 2-0 în faţa lui Mainz, goluri Ya Konan şi Sergio Pinto, şi a revenit pe poziţia a treia a clasamentului, care asigură participarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, profitând de semieşecul lui Bayern la Nurnberg.
 
Echipa lui Louis Van Gaal a deschis scorul în derbyul Bavariei prin Thomas Muller, dar gazdele au reuşit să egaleze Eigler. Mai mult decât atât, actuala campioană a Germaniei l-a pierdut pentru runda următoare, când va întâlni pe Bayer Leverksen, pe olandezul Robben, eliminat după finalul meciului pentru un schimb dur de replici cu arbitrul întâlnirii.
 
Rezultate Bundesliga, etapa a 29-a
 
Eintracht - Bremen 1-1
Freiburg - Hoffenheim 3-2
Hamburg - Borussia Dortmund 1-1
Hannover 96 - Mainz 2-0
Nurnberg - Bayern Munich 1-1
Schalke - Wolfsburg 1-0

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close