Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: VfB Stuttgart, viitoarea adversară a Stelei, învinsă categoric de Bayern Munchen

Bundesliga: VfB Stuttgart, viitoarea adversară a Stelei, învinsă categoric de Bayern Munchen

Bundesliga: VfB Stuttgart, viitoarea adversară a Stelei, învinsă categoric de Bayern Munchen
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    03 Sep 2012   •   13:22

Viitoarea adversară a Stelei din grupele Europa League, VfB Stuttgart, a pierdut de o manieră categorică în etapa a doua din Bundesliga, 1-6 în deplasare cu Bayern Munchen.

Şvabii au început excelent meciul de pe Allianz Arena, reuşind să deschidă scorul în minutul 25, prin atacantul slovac Martin Harnik.

A urmat însă o perioadă de coşmar pentru Stuttgart, care, între minutele 32 şi 51, a primit nu mai puţin de şase goluri.

Seria a fost deschisă de Thomas Muller, până la pauză, Toni Kroos şi Luis Gustavo trecându-şi şi ei numele pe lista marcatorilor.

Imediat după reluare, Mario Mandzukic a făcut 4-1, Muller a reuşit duba, iar Bastian Schweinsteiger a completat dezastrul oaspeţilor.

Profitând şi de pasul greşit făcut de campioana Borussia Dortmund, doar 1-1 la Nuremberg, Bayern a preluat deja poziţia de lider, pe care o împarte cu surpriza debutului de sezon, Eintracht Frankfurt, ambele echipe având câte 6 puncte.

Bundesliga, Rezultate etapa a 2-a:
Mainz - Furth 0-1, Schalke - Augsburg 3-1, Leverkusen - Freiburg 2-0, Bremen - Hamburg 2-0, Nuremberg - Dortmund 1-1, Hoffenheim - Eintracht 0-4, Dusseldorf - Monchengladbach 0-0, Wolfsburg - Hannover 0-4, Bayern - Stuttgart 6-1

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close