Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Culio a semnat cu Galatasaray. Mutu aşteaptă acordul preşedintelui turcilor

Culio a semnat cu Galatasaray. Mutu aşteaptă acordul preşedintelui turcilor

Culio a semnat cu Galatasaray. Mutu aşteaptă acordul preşedintelui turcilor
06 Ian 2011   •   16:02

Adrian Mutu ar putea deveni al treilea jucător transferat de Gică Hagi la Galatasaray în ultima săptămână. După scandalul de miercuri când Mutu a refuzat să intre la şedinţa de pregătire a celor de la Fiorentina, agenţii jucătorului s-au mişcat destul de repede şi aproape că au ajuns la un acord cu Galatasaray. Conform Gazetei Sporturilor mai este nevoie doar de acordul scris al lui Adnan Polat, preşedintele clubului turc, care în urmă cu o lună declara că nu îşi doreşte la echipă un jucător cu probleme de comportament.

Galatasaray l-a achiziţionat între timp pe fotbalistul echipei CFR Cluj, Juan Culio. Acesta ar urma să se alăture noii sale echipe în cantonamentul din Antalya. Cotidianul Milliyet notează că negocierile dintre cele două grupări au început de la suma de 3 milioane de euro, iar în cele din urmă, cu intervenţia lui Hagi, suma acceptată de clujeni a fost de 1,5 milioane de euro.

Culio a declarat în exclusivitate pentru cfrmania.ro că e extrem de încântat de faptul că va juca sub comanda "Regelui". "Sunt extrem de fericit. Gata, sunt jucătorul lui Galatasaray. Am semnat pe trei ani şi jumătate, e cea mai fericită zi din viaţa mea. E o onoare că voi lucra cu Hagi, îmi doream enorm acest lucru. Am semnat cu un club mare, totul e impresionant aici la Galatasaray. Mulţumesc Clujului că m-a adus în Europa, în fotbalul mare. N-o să uit niciodată ce a făcut această echipă pentru mine. După 3 ani şi jumătate era însă momentul să fac un nou pas în cariera mea", a spus Culio.


×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Galatasaray Istanbul
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close