Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa UEFA: Dinamo Kiev ? Metalist Kharkiv 1-0. Derby ucrainean decis de Vukojevic (VIDEO)

Cupa UEFA: Dinamo Kiev ? Metalist Kharkiv 1-0. Derby ucrainean decis de Vukojevic (VIDEO)

Cupa UEFA: Dinamo Kiev ? Metalist Kharkiv 1-0. Derby ucrainean decis de Vukojevic (VIDEO)
12 Mar 2009   •   21:24

Dinamo Kiev a dominat meciul tur din optimile Cupei UEFA cu Metalist Kharkiv, însă nu a reuşit să obţină decât un avantaj minim, de un singur gol, scor 1-0, în faţa compatrioţilor.

Ognjen Vukojevic a fost omul care a marcat golul crucial când a trimis cu capul la un corner, însă antrenorul gazdelor, Yuri Semin, are toate motivele să fie un pic dezamăgit de rezultat. Nu numai că echipa sa a controlat aproape toată partida, însă Dinamo Kiev şi-a creat şi cele mai mari ocazii, doar forma bună în care s-a aflat portarul Oleksandr Goryainov făcând ca scorul să nu capete proporţii.

Odată cu trecerea timpului, oaspeţii au reuşit să îl pună la treabă pe Stanyslav Bogush, însă portarul gazdelor nu a fost pus la grea încercare şi nici defensiva celor de la Dinamo Kiev. Gazdele au forţat un important al doilea gol şi Artem Milevsky a ratat o ocazie imensă de la nouă metri, când a şutat slab în portar.



Tiberiu Ghioane a fost introdus pe teren în minutul 90+2, iar Florin Cernat a rămas pe banca de rezerve. Manşa retur este programată pentru 19 martie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Kiev Cupa UEFA
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close