Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dezastru pentru Șumudică în Turcia. Ce a pățit la primul meci oficial

Dezastru pentru Șumudică în Turcia. Ce a pățit la primul meci oficial

Dezastru pentru Șumudică în Turcia. Ce a pățit la primul meci oficial
15 Aug 2017   •   13:28

Kayserispor, echipa antrenată de Marius Şumudică, la care Silviu Lung jr. şi Cristian Săpunaru au fost integralişti, a fost învinsă cu 4-1 în deplasare de Galatasaray, luni, în prima etapă a campionatului de fotbal al Turciei.

La Kaserispor a jucat tot meciul şi brazilianul Fernando Boldrin, venit în această vară de la FCSB. Şumudică s-a bazat şi pe portughezul Tiago Lopes, fostul jucător al lui CFR Cluj, care a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 85.

Galatasaray a înscris prin Tolga Cigerci (minutul 16) şi noile achiziţii Younes Belhanda (35) şi Bafetimbi Gomis (37, 87). Golul oaspeţilor a fost reuşit de Levent Gulent (29).

Tot în prima etapă, Bursaspor, cu Bogdan Stancu pe teren tot meciul, a fost învinsă vineri cu 1-0 în deplasare de vicecampioana Istanbul Başakşehir.

Sâmbătă, Cristian Tănase, integralist, a pasat decisiv la golul lui Mustapha Yatabare, prin care echipa lor, Karabukspor, a smuls o remiză, 1-1, pe terenul lui Genclerbirligi. La Karabukspor au mai evoluat Paul Papp (tot meciul) şi Gabriel Torje (până în minutul 87), iar Valerică Găman şi Gheorghe Grozav au rămas pe banca de rezerve.

Raul Rusescu nu a fost în lotul lui Osmanlispor, care a cedat duminică pe terenul lui Yeni Malatyaspor, 1-3.

Galatasaray este lider după prima etapă, iar Kayserispor este lanterna roşie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Marius Sumudica turcia Galatasaray
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close