Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fanii lui Galatasaray au realizat o coregrafie 3D în onoarea lui Fatih Terim

Fanii lui Galatasaray au realizat o coregrafie 3D în onoarea lui Fatih Terim

Fanii lui Galatasaray au realizat o coregrafie 3D în onoarea lui Fatih Terim
de M.T.    |    29 Feb 2012   •   11:31

După mai mulţi ani în care Galatasaray s-a zbătut în mediocritate, echipa din Istanbul a revenit în prim-planul fotbalului din Turcia, îndreptându-se spre un nou titlu de campioană în condiţiile în care se află la 9 puncte în faţa celor de la Fenerbachce în fruntea clasamentului.

Unul din motivele ascensiunii echipei Cim-Bom este prezenţa lui Fatih Terim pe bancă, tehnicianul de 58 de ani aflându-se la al treilea mandat la Galatasaray, după cele din 1996-2000 şi 2002-2004.

Pentru a-şi arăta recunoştinţa faţă de „Împărat”, fanii lui Galata au realizat o coregrafie senzaţională înaintea derbyului cu Besiktas, câştigat cu 3-2, prin dubla suedezului Johan Elmander şi reuşita brazilianului Felipe Melo.

La una dintre peluzele Turk Telekom Arena, suporterii lui Galatasaray au creat o coregrafie 3D, în care Fatih Terim era prezentat în timp ce oferă indicaţii jucătorilor săi, în timp ce la staţia de amplificare a stadionului se auzea coloana sonoră a filmului „Braveheart”.

Fostul selecţioner al Turciei a fost impresionat aproape până la lacrimi de dovada de afecţiune a fanilor, chiar şi antrenorul rivalilor de la Besiktas schiţând un zâmbet în momentul în care a văzut coregrafia.


×
Subiecte în articol: Galatasaray Istanbul derby turcia
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close