Antena 3 Sport Fotbal extern Fiorentina îi dă voie lui Cesare Prandelli să părăsească echipa pentru naţionala Italiei

Fiorentina îi dă voie lui Cesare Prandelli să părăsească echipa pentru naţionala Italiei

26 Mai 2010   •   17:46
Fiorentina îi dă voie lui Cesare Prandelli să părăsească echipa pentru naţionala Italiei


Fiorentina nu va sta în calea lui Cesare Prandelli dacă acesta va accepta să preia naţionala Italiei. Prandelli se află în prezent sub contract cu Fiorentina pentru încă un an, dar are o ofertă din partea Federaţiei Italiene de Fotbal pentru a-l înlocui pe Marcello Lippi ca selecţioner, după Cupa Mondială din Africa de Sud.

"Vedeam viitorul nostru alături de Prandelli. Apoi, miercurea trecută, preşedintele FIGC, Giancarlo Abete, l-a sunat pe Andrea Della Valle, preşedintele Fiorentinei. După ce am primit telefonul ne-a fost greu, dar ne-am dat acordul. Nu ar fi fost corect să refuzăm din două motive: primul, este un semn de respect faţă de forul superior din ţara noastră, iar în al doilea rând pentru respectul faţă de Cesare". "

Să antrenezi Italia este visul oricărui tehnician. Nu poţi să îi refuzi această şansă, această ofertă de prestigiu", a declarat Mario Cogningni, vicepreşedintele clubului.

Abete a anunţat în această săptămână că va anunţa succesorul lui Lippi după ce Italia ajunge în Africa de Sud, pe 6 iunie. Fiorentina ar urma apoi să îl numească pe Sinisa Mihajlovic în locul lui Prandelli.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close