Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Galatasaray, eliminată din Cupa Turciei. Postul lui Hagi este în pericol

Galatasaray, eliminată din Cupa Turciei. Postul lui Hagi este în pericol

Galatasaray, eliminată din Cupa Turciei. Postul lui Hagi este în pericol
03 Mar 2011   •   12:48

Galatasaray a fost eliminată din sferturile de finală ale Cupei Turciei, după ce a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida de pe teren propriu cu Gaziantespor. În tur, echipa din Istanbul a pierdut cu 3-2.

Cu Bogdan Stancu, Zapata şi Culio printre titulari, Galatasaray a dominat meciul de pe Turk Telekom Arena şi a avut principalele ocazii, dar nu a reuşit să înscrie golul calificării. La final, Hagi a acuzat arbitrajul şi şi-a lăudat jucătorii pentru jocul prestat. „Nu mă gîndesc la demisie. Jucătorii au făcut un meci bun, au dat totul pe teren. Asta e, viaţa continuă. Important e ce vom face de mîine. Lucrurile nu merg prea bine acum, dar Galatasaray rămîne o echipă mare. Uneori se pot bea şi ceaiurile amare, fără zahăr. Şi situaţia noastră este amară şi dificilă. Vom face o analiză. Jucătorii au arătat în această seară că pot avea evoluţii bune. Eu voi face doar analiza tehnică, celelalte subiecte privesc conducerea. Adversarii noştri nici măcar nu au reuşit să intre în suprafaţa de pedeapsă. Am avut şi un penalty clar care nu ne-a fost acordat”, a declarat tehnicianul român.

În apărarea antrenorului lui Galatasaray a sărit Ioan Becali, care consideră că vina nu este a lui Hagi, rezultatele proaste venind din cauza valorii scăzute a jucătorilor: „Problema este valoarea slabă lotului şi lipsa de valoarea a fotbaliştilor turci. Jucători de slabă calitate. Gaatasaray are jucători turci de liga a doua turcă. Jucători care nu pot da o pasă cu latul la 10 metri. Probabil el a făcut o greşeală cînd a preluat echipa din mers. E echipa lui de suflet şi nu a putut spune nu. În mod sigur Hagi nu-şi va da demisia pentru nu e vina lui totală. Eu ştiu că are susţinere de la preşedintele clubului. Dacă va fi demis cred va primi banii pentru tot contractul”.

Aflată pe locul 10 în campionat, Galata are puţine şanse de a prinde un loc de cupă europeană la finalul actualului sezon. Ultima oară când Cim-Bom a rămas în afara Europei a fost în stagiunea 2003-2004, atunci când Hagi a preluat conducerea echipei tot în timpul campionatului. Cu toate acestea, presa din turcia scrie că tehnicianul nu va fi demis după eliminarea din Cupă, o decizie urmând să fie luată la Adunarea Generală din 27 martie.

×
Subiecte în articol: Galatasaray Gheorghe Hagi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close