Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Giani Kiriţă şi Bursaspor, campioni in extremis în Turcia. Agonie şi stadion în flăcări la Fenerbahce (VIDEO)

Giani Kiriţă şi Bursaspor, campioni in extremis în Turcia. Agonie şi stadion în flăcări la Fenerbahce (VIDEO)

Giani Kiriţă şi Bursaspor, campioni in extremis în Turcia. Agonie şi stadion în flăcări la Fenerbahce (VIDEO)
17 Mai 2010   •   13:11

Bursaspor, la care evoluează şi fotbalistul român Giani Kiriţă, a câştigat titlul în Turcia, duminică, după ce a profitat de incapacitatea contracandidatei Fenerbahce să câştige meciul de pe teren propriu din ultima etapă a sezonului.

Bursaspor a învins cu 2-1 pe Beşiktaş şi a cucerit tilul cu un avans de un punct în faţa lui Fenerbahce. Golul lui Pablo Batalla şi autogolul lui Ibrahim Toraman au oferit un avantaj de 2-0 la pauză pentru Bursaspor, în timp ce Beşiktaş a oferit emoţii gazdelor abia în minutul 88, când a redus din handicap prin Ugur Inceman. Giani Kiriţă, care se află la final de contract cu echipa turcă unde evoluează din 2008, nu a jucat în partida de duminică, fiind accidentat.



Pentru Bursaspor nu era însă suficient să câştige, ci trebuia să aştepte şi un pas greşit din partea lui Fenerbahce. Deşi puţini ar fi crezut că este posibil, Fenerbahce a pierdut două puncte preţioase pe teren propriu, în faţa lui Trabzonspor. Cele două formaţii au terminat la egalitate, după ce Daniel Guiza a deschis scorul pentru gazde în minutul 14, iar Burak Yilmaz a punctat pentru Trabzon câteva minute mai târziu.

La finalul partidei, suporterii lui Fener au dat foc la tribune şi au invadat terenul după ce favoriţii lor au clacat inadmisibil.




Altfel, Galatasaray a terminat pe locul trei, la 11 puncte în urma lui Bursaspor, după ce Genclerbirligi i-a administrat a opta înfrângere a sezonului, scor 2-1.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fenerbahce Istanbul
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close