Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Golgheterul Cupei Mondiale, refuzat de granzii Ligii I

Golgheterul Cupei Mondiale, refuzat de granzii Ligii I

Golgheterul Cupei Mondiale, refuzat de granzii Ligii I
27 Oct 2010   •   16:41

Thomas Mueller, atacantul lui Bayern Munchen, desemnat cel mai bun tînăr jucător de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, nu a fost considerat suficient de bun pentru echipele din Liga I, acum doi ani, când impresarul său a încercat să-l aducă în România.

Neamţul, în vârstă de 21 de ani, a fost propus gratis echipelor Steaua, Rapid, CFR, Dinamo şi Timişoara, însă toate cele cinci formaţii l-au refuzat. Mueller a rămas astfel la Bayern, unde a devenit acum titular indiscutabil şi şi-a prelungit contractul până în 2015.

"L-am propus pe Thomas celor mai puternice echipe din Liga I. Cluburile ar fi trebuit sa-i plătească doar salariul! Ştiţi ce mi-au spus? "Lasă-ne, bre, cu fotbalişti de la echipa a doua a lui Bayern! Ce să făcem cu el?". A revenit la Munchen, a evoluat pentru prima echipă într-un amical, a înscris de trei ori şi a fost oprit în lotul mare. Apoi, ascensiunea sa o cunoaşte toată lumea", a declarat Szasz Ştefan,  agentul care l-a propus pe fotbalist in Liga I, pentru CanCan.

Mueller este acum estimat pe piaţa de transferuri la aproximativ 23 de milioane de dolari.



×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close