Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Golgheterul Cupei Mondiale vrea să rămână 10 ani la Bayern Munchen

Golgheterul Cupei Mondiale vrea să rămână 10 ani la Bayern Munchen

Golgheterul Cupei Mondiale vrea să rămână 10 ani la Bayern Munchen
15 Iul 2010   •   13:01

Câştigătorul "Ghetei de Aur" la Cupa Mondială din Africa de Sud, Thomas Mueller, este pregătit să îşi dedice cariera clubului Bayern Munchen pentru următorii zece ani.

Tânărul atacant, în vârstă de 20 de ani, care poate juca şi pe post de mijlocaş ofensiv, a înscris cinci goluri în şase meciuri la Cupa Mondială şi a atras interesul cluburilor mari din Europa.

Directorul sportiv de la Bayern, Christian Nerlinger, a dezvăluit săptămâna trecută că formaţia este pregătită să îi ofere lui Mueller un nou contract şi atacantul a recunoscut că nu ar avea nicio problemă să rămână pe Allianz Arena pentru o perioadă foarte lungă de timp. "Cel mai important pentru mine este să îmi continui cariera şi să profit de orice şansă îmi este oferită la Bayern. Dacă eu devin mai bun, clubul va deveni şi el mai bun. De aceea nu trebuie să mă gândesc la un eventual transfer. Aş fi fericit să rămân la Bayern în următorii 10 ani. Dacă îmi va fi făcută o astfel de ofertă, voi semna contractul", a declarat jucătorul pentru Bild.

Actualul contract al lui Mueller va expira în iunie 2013.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close