Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Golul lui Pazzini trimite Inter pe primul loc în Grupa B. Rezultate Liga Campionilor

Golul lui Pazzini trimite Inter pe primul loc în Grupa B. Rezultate Liga Campionilor

Golul lui Pazzini trimite Inter pe primul loc în Grupa B. Rezultate Liga Campionilor
19 Oct 2011   •   02:14

Internazionale Milano a trecut peste problemele domestice şi s-a instalat pe prima poziţiei a clasamentului Grupei B din Liga Campionilor, după ce a învins cu 1-0 în deplasare la Lille. Inter - locul 17 în Serie A cu doar patru puncte - a obţinut victoria graţie golului norocos înscris de Giampaolo Pazzini în minutul 21.

Inter se află pe primul loc cu şase puncte, după ce ŢSKA Moscova a surclasat liderul precedent, Trabzonspor, cu 3-0, cu care a ajuns la egalitate de puncte, 4.

Altfel, în grupa A, Bayern şi-a mai pierdut din elan şi a remizat cu Napoli, în deplasare, scor 1-1, în timp ce Manchester City a învins in extremis pe Villarreal, rezerva Sergio Aguerro înscriind golul victoriei cu 2-1 în minutul 93.

În grupa D, Real Madrid a făcut instrucţie cu Olympique Lyon, care a părut o umbră a formaţiei care câştiga nenumărate titluri în Ligue 1 anii trecuţi. Real conduce grupa cu maxim de puncte, în timp ce Ajax a urcat pe locul secund, graţie golaverajului superior francezilor, după ce a învins cu 2-0 la Dinamo Zagreb.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close