Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa A. Butt apără două penalty-uri pentru Bayern, dar Bordeaux câştigă cu 2-1 (VIDEO)

Grupa A. Butt apără două penalty-uri pentru Bayern, dar Bordeaux câştigă cu 2-1 (VIDEO)

Grupa A. Butt apără două penalty-uri pentru Bayern, dar Bordeaux câştigă cu 2-1 (VIDEO)
22 Oct 2009   •   00:39


Bordeaux s-a instalat pe primul loc în Grupa A, după ce a învins cu 2-1, pe teren propriu, Bayern Munchen, la capătul unui meci în care formaţia condusă de Laurent Blanc a ratat două penalty-uri, iar oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi.

Bayern a deschis scorul chiar în minutul şase, când încercarea lui Michael Ciani de a respinge cornerul lui Holger Badstuber s-a transformat în autogol. Ciani şi-a luat totuşi revanşa în minutul 29, când a înscris în poarta lui Butt din centrarea din corner a lui Wendel. Nici un minut mai târziu, nemţii au rămas în zece oameni, după ce Thomas Muller a văzut al doilea cartonaş galben, după o intrare neglijentă la Mathieu Chalme.

Golul victoriei pentru Bordeaux a venit cu noroc, în minutul 40, când Marc Planus a încercat să blocheze degajarea lui Hamit Altintop iar mingea l-a sărit pe Butt şi a intrat în poartă. Bordeaux se putea distanţa în repriza a doua, când Butt l-a faultat în careu pe Marouane Chamakh, dar tot el a parat penalty-ul lui Yoann Gourcuff. Campioana Franţei a ratat apoi al doilea penalty cu două minute înainte de final, când şutul lui Jussie a fost apărat de Butt, în urma faultului lui Daniel van Buyten la Chamakh, în careu, ce s-a soldat şi cu un al doilea cartonaş roşu.


Juventus - Maccabi Haifa 1-0
Bayern s-a văzut astfel depăşită în clasament de Juventus, care a obţinut prima victorie a campaniei, pe teren propriu, în faţa celor de la Maccabi Haifa, scor 1-0. Juventus a spart gheaţa în minutul doi al reprizei secunde, când Giorgio Chiellini a trimis cu capul în poartă centrarea lui Diego din lovitură liberă. Meciul a fost îngreunat pentru Maccabi în minutul 69, când Tiago Dutra a primit cartonaşul roşu pentru un fault dur asupra marcatorului unicului gol al partidei.

Vedeti golurile partidei aici

Clasament:
1. Bordeaux - 7p
2. Juventus - 5p
3. Bayern - 4p
4. Maccabi - 0p

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close