Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa E. AS Roma merge în 16-imi, Basel şi Fulham se bat în meciul direct pentru locul doi

Grupa E. AS Roma merge în 16-imi, Basel şi Fulham se bat în meciul direct pentru locul doi

Grupa E. AS Roma merge în 16-imi, Basel şi Fulham se bat în meciul direct pentru locul doi
04 Dec 2009   •   00:31


AS Roma a întors rezultatul partidei cu Basel şi s-a impus cu 2-1, obţinând totodată şi biletele pentru primăvara Europa League. Huggel a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 19, însă Francesco Totti a egalat pentru italieni un sfert de oră mai târziu, din penalty.

În minutul 58, Marko Vucinic a adus victoria celor de la AS Roma, care au urcat pe primul loc în clasamentul grupei E şi care, profitând de faptul că principalele contracandidate au meci direct în ultima etapă, s-au calificat în şaisprezecimi.

Fulham a rămas în cursa pentru locul doi după ce s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, în partida cu ŢSKA Sofia. Murphy a ratat un penalty în minutul 9 pentru britanici, însă şase minute mai târziu Gera a înscris unicul gol al partidei.

În ultima etapă, AS Roma se deplasează la Sofia, pentru meciul cu ŢSKA, însă disputa serii va avea loc în Elveţia, unde Basel întâlneşte Fulham şi porneşte cu prima şansă la calificare.

Grupa E:
1. Roma - 10
2. Basel - 9
3. Fulham - 8
4. CSKA Sofia - 1

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AS Roma europa league
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close