Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa H. Fenerbahce la prima victorie în grupa Stelei, 1-0 la Tiraspol cu Sheriff

Grupa H. Fenerbahce la prima victorie în grupa Stelei, 1-0 la Tiraspol cu Sheriff

Grupa H. Fenerbahce la prima victorie în grupa Stelei, 1-0 la Tiraspol cu Sheriff
Sursa foto: alex
01 Oct 2009   •   22:26

Nici o surpriză la Tiraspol în celălalt meci din grupa Stelei din Europa League. Turcii de la Fenerbahce s-au revanşat pentru înfrângerea jenantă din meciul de acasă cu Twente şi au învins Sferiff în Moldova, cu scorul de 1-0. Turcii au urcat astfel peste Steaua în clasamentul grupei, fiind însă în continuare sub liderul surprinzător Twente.
Fenerbahce a făcut un meci convingător la Tiraspol împotriva unei echipe care, deşi surclasată, a reuşit să îi pună probleme în câteva situaţii portarului Demirel Volkan. Roberto Carlos, ajuns la al 140-lea meci în cupele europene a fost aproape de a marca, dar această bucurie i-a revenit conaţionalului său, Alex. Căpitanul turcilor a deschis scorul în minutul 53 după o pasă a lui Emre şi a consfinţit soarta punctelor din întâlnirea din Moldova.
Fenerbahce urmează să joace în etapa a III-a din Grupa H cu Steaua, în Ghencea, unde cele două echipe îşi vor vinde scump pielea, având în vedere că au pierdut deja puncte importante. Meciul Steaua -Fenerbahce se va juca pe 22 octombrie. În aceeaşi zi, Twente va merge în Moldova din postura de lider al grupei, înaintea meciului cu Sheriff Tiraspol.
Clasamentul Grupei H a Europa League:
1. Twente - 4 puncte
2. Fenerbahce - 3
3. Steaua - 2
4. Sheriff - 1
Citiţi aici cronica meciului Twente - Steaua 0-0.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league Fenerbahce Istanbul steaua
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close