Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hagi a mai picat un examen: Galatasaray - Fenerbahce 1-2

Hagi a mai picat un examen: Galatasaray - Fenerbahce 1-2

Hagi a mai picat un examen: Galatasaray - Fenerbahce 1-2
18 Mar 2011   •   23:32

Hagi este tot mai aproape de despărţirea de Galatasaray. După ce cotidianul Fotomac anunţa la începutul acestei săptămâni că preşedintele Adnan Polat i-a permis românului să mai rămână pe banca tehnică la meciul cu Fenerbahce, Hagi nu a reuşit să îşi ghideze echipa spre victorie.

Fenerbahce a câştigat cu 2-1 derby-ul Turciei, pe terenul rivalei din Istanbul, asta deşi se temea la începutul partidei de "lovitura leului rănit". Leul a cedat însă după 75 de minute, Fener reuşind să întoarcă soarta partidei după ce fostul ei jucător, Kazim Kazim, deschisese scorul pentru trupa lui Hagi.

În minutul 14, Kazim a recuperat un balon în careul advers, a combinat cu Kurtuluş şi mai apoi a reluat pe sub picioarele lui Volkan. Zapata a făcut şi el minuni la şuturile lui Niang şi Ozer, iar Galata părea să se îndrepte spre un succes important. Stancu a ratat şi el o ocazie uriaşă în repriza a doua, după o fază realizată de Arda Turan şi Culio, reluând cu capul peste poartă.

Fostul atacant al Stelei a fost schimbat cu Harry Kewell, după care a început coşmarul. Noul-intrat Semih Şenturk a profitat de o gafă în apărarea gazdelor şi a reluat în plasă cu capul din 6 metri centrarea lui Alex. Lovitura de graţie a venit pe final, când în minutul 87 Alex a înscris cu capul de la 11 metri, cu toată opoziţia lui Zapata.

Hagi a revenit pe banca lui Galatasaray toamna trecută, însă rezultatele lui au fost dezamăgitoare. Galatasaray se află pe locul 11 în prima ligă turcă, la 27 de puncte de Fenerbahce.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close